Natalie Cowan
reebok_logo.png

Reebok USBE

Create walls that don’t just show, but tell.

Reebok’s Boston HQ includes a highly customizable mock retail and walk-through space. A series of curved and interlocking walls guide visitors through Reebok’s extensive showcase steeped in it’s core belief: Be more human. From the initial installation through several rounds of re-skins, we’ve created a system of cascading black and white images cropped on the Delta diagonal to span the entire space. The system offers the flexibility to update specific parts of the installation with relevant product lines, social messaging and partner celebrity callouts to cater to rotating visitors’ interests.

2017–2018
Agency: Venables Bell + Partners
Creative Team: Andrew Johnson (ADD)

_MMQ1038.JPG
_MMQ1033.JPG
_MMQ1082.JPG
USBE_wallB_02.jpg
USBE_wallA_06.jpg
USBE_wallA_04.jpg
USBE_wallA_02.jpg
USBE_wallA_05.jpg
USBE_wallB_05.jpg
USBE_wallA_07.jpg
We've also explored building out the system to include color, pattern and additional brand messaging.

We've also explored building out the system to include color, pattern and additional brand messaging.

USBE_wallB_01.jpg
USBE_wallA_01.jpg